Ateliere pentru copii și părinți

Proiectul “Dansul ca Terapie” oferă, din anul 2013, următoarele ateliere:

Ateliere de dans împletite cu dezvoltare personală

Dupa aproape 7 ani de activitate iau pauza, de la atelierele pentru copii in anul 2020, pentru a ma ocupa de alte proiecte si de cabinet.

Studiul psihologiei, al pedagogiei și experiența ca trainer m-au ajutat să înţeleg mai bine nevoile şi procesele de dezvoltare ale copiilor. Am creat aceste ateliere bazându-mă pe nevoile lor, creativitate, flexibilitate și pe importanta relaționării.

Atelierele au o baza sigură, ele iau în considerare reguli și consecințe (și nu pedepse) puse cu blândețe și dragoste iar asta îi va ajuta pe copii să își dezvolte rezistența la frustrare, empatia și răbdarea.

Mișcarea și conectarea cu corpul îi ajută să devină mai conștienți de corpul lor și de nevoile lui autentice, să detensioneze mușchii și să se încarce de energie pozitivă.

Ce vom experimenta la aceste ateliere

1. Atelier de dans, mișcare, socializare și pregătire pentru grădiniță (1,5-3 ani – însoțiți)

Perioada de vârstă 1-3 ani este foarte importantă pentru dezvoltarea motricității, abilităților sociale, explorarea mediului și pentru conștientizarea corporală. Atelierul le oferă celor mici ocazia de a dezvolta abilități noi și de a le exersa pe cele dobândite.

Cu ajutorul  accesoriilor (eșarfe, bețe muzicale, perne etc), a mini-coregrafiilor, a mișcării libere și creative, a structurii atelierului bazată pe nevoile specifice vârstei, cursul oferă un cadru sigur și distractiv de explorare și dezvoltare emoțională-fizică-socială.

Luni – ora 19:00 sau Miercuri ora 18:00

Sector 3 – Intrarea Patinoarului nr 52 intersecţie cu str. Gheorghe Petraşcu (în incinta Piccolo Grande- Loc de joacă)

Cost: 130 ron/4 ședințe (pot fi folosite în 5 săptămâni)

          2. Atelier de dans, dezvoltare personală și conștientizare corporală (3-6 ani)

În această perioadă mediul social este foarte important pentru evoluția psihică a copilului. Cel mic se descoperă pe sine, învață să își recunoască emoțiile, se diferențiază de părinți și de ceilalți iar mediul extern îl ajută să integreze modele și să își dezvolte personalitatea.

Structura atelierului ține cont de aceste aspecte și de nevoile copilului, folosește dansul și mișcarea în scop terapeutic pentru a facilita autocunoașterea și dezvoltarea autentică într-un mediu sigur și jucăuș.

Luni – ora 18:00 – Sector 3 – Intrarea Patinoarului nr 52 intersecţie cu str. Gheorghe Petraşcu (în incinta Piccolo Grande- Loc de joacă)

Marti – ora 19:00 – Sector 5 – Şos Antiaeriană intersecţie cu str. Fraţii Buzeşti nr 68 (în incinta Abc Fitness)

Cost: 130 ron/4 ședințe (pot fi folosite în 5 săptămâni)

4. Atelier dans Părinte – Copil

Relația părinte-copil este o legătură unică, cu experiențe speciale. Am creat aceste ateliere pentru a facilita explorarea acestei relații într-un alt mod, într-un spațiu protector și jucăuș.

Ce vei obţine pe parcurs?

​            Pentru că o să vă priviţi reciproc prin altă lupa, o să vă redescoperiţi unul pe celălalt iar atelierul va facilita conectarea autentică.
Părintele devine prietenul de joacă al copilului, joaca fiind metoda preferată de învăţare, explorare şi conectare a celor mici.

Dansul poate ajuta la îmbunătăţirea relaţiei dintre tine şi copilul tău, petrecând timp de calitate împreună, într-un mod relaxant şi distractiv.

Cum vom face?

Vom folosi elemente de dans-terapie şi dezvoltare personală în funcţie de nevoile fiecăruia. Cu ajutorul paşilor de dans şi al exerciţiilor individuale, în pereche şi de grup – ne vom axa pe simţuri, pe contactul cu corpul şi pe comunicarea non-verbală.

Te invit să faci încă un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău.

70 lei/ pereche – 1 ședință

Urmărește sau întreabă de calendarul acestor întâlniri.

0763.302.432 – Gabriela Gall

dans copil -parinte

Testimonial mămică M.: “In urma separarii de sotul meu, cautam un curs de dansuri parinte-copil, care sa ma ajute sa ma conectez mai bine cu Stef (5 ani), care sa fie fun, interactiv, care sa ne ajute sa petrecem mai mult timp impreuna, sa ne descoperim unul pe celalalt si sa aplanam cat mai mult din impactul schimbarilor din viata noastra. Asa am gasit-o pe Gabi care ne-a cucerit cu rabdarea ei! Gabi este vesnic pozitiva si inventiva in gasirea ideilor de joc pentru reglarea emotionala a situatiilor prin care trecem in fiecare zi, impreuna sau separat. Si eu si Stef, ne-am superdistrat la multe dintre sedinte, facand coregrafii ori jocuri amuzante, reusind ca astazi, sa ne balansam emotiile sau sa ne exprimam cu mult mai bine decat o faceam inainte. Multumim!”

Testimonial tătic D.: “Atunci când petrec timp alături de fetița mea mă simt mereu minunat. Rețeta unei zile reușite este o zi cu ea în parc cu rolele, la un parc de distracții sau pur și simplu jucându-ne. Îmi place să dansez. Oricât de obosit aș fi, după o oră de dans sunt cu totul altfel, senin și relaxat. O altă rețetă a unei seri reușite este o seară de dans. Și atunci ce poate fi mai plăcut decât să le îmbin? Gabriela este o persoana deosebită, calmă și zâmbitoare, care reușește de fiecare dată să ne descreteasca frunțile și să ne facă să ne simțim ca acasă în sala de dans. Cursul de dans pentru părinți și copii este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viața mea. Mulțumesc Gabi!!!”   IMG_7595

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *