Conectare prin dans – Parinte-Copil

Dragi parinti,

Va invitam la o seara speciala impreuna cu copiii, o seara in care vom invata in pasi de dans sa ne deschidem inima si sufletul catre relatia unica parinte-copil.

 

Detalii: Pentru că lumea noastră interioară diferă, pot apărea dificultăți în comunicare, iar dansul vine ca o solutie… neasteptata si absolut minunata. Dansul aduce o stare de bine aproape instant, miscarea ne stimuleaza si astfel, devine o metoda excelenta de a ne reconecta la nevoile noastre si la nevoile celorlalti 🙂

Precum Dorothy si prietenii ei din Oz pasim prin viata, uneori, cu gandul ca ne lipseste ceva, credem ca nu suntem suficienti de buni si suntem mai mereu in cautare de acel “ceva” sau “cineva” care ne va salva. Aceste ganduri ne pot acapara credintele, actiunile si pot ramane captive la nivelul corpului. De fapt, totul se afla in noi, este nevoie sa le dam sansa sa iasa la suprafata. Lumea lui Oz iti ofera un cadru in care sa experimentezi, sa te conectezi cu corpul tau, sa dai frau liber emotiilor, sa accesezi lucruri pe care le credeai uitate. Daca esti un leu care isi cauta curajul de a explora, de a-si spune punctul de vedere, de a pune limite – daca te simti uneori de tinichea si iti doresti sa fii mai in contact cu emotiile si corpul tau – sau poate ai momente in care mintea se blocheaza si tot ce ai nevoie este de relaxare pentru a putea reporni fluxul gandurilor si conexiunea minte-emotii-corp… Te astept sa pasesti in calatoria voastră!!

*atelierul nu este un curs de dans, nu este nevoie sa stii sa dansezi pentru a participa

Ce vom face? Vom folosi elemente de dans-terapie şi dezvoltare personală în funcţie de nevoile fiecăruia. Cu ajutorul paşilor de dans şi al exerciţiilor individuale, în pereche şi de grup – ne vom axa pe simţuri, pe contactul cu corpul şi pe comunicarea non-verbală. Moderatorul intalnirii:

Gabriela Gall – psihoterapeut

* Experienta de 5 ani in lucrul cu copiii – dezvoltare personala prin dans

* Experienta de 3 ani in lucrul cu familii si adulti – pe psihopedagogie, dezvoltare emotionala, terapie (grupuri si individual)

“Proiectul “Dansul ca Terapie” este un proiect de suflet la care lucrez din anul 2013. Dans creativ, mișcare liberă, relaxare, autocunoaștere și dezvoltare personală. Pentru mine dansul a fost întotdeauna o formă de exprimare a emoţiilor. Mă ajută să eliberez tensiunile şi în acelaşi timp mă încarcă de energie şi viaţă. Libertatea pe care o simt atunci când dansez şi conectarea cu fiecare celulă din corpul meu, nu se poate traduce în cuvinte. Așadar, împletind aceste două specializări, dansul și psihoterapia, am inițiat acest proiect care folosește mișcarea ca instrument de autocunoaștere, dezvoltare personală, comunicare, de îmbunătățire a relației cu sine și cu ceilalți.”

 

Te invit să faci încă un pas în călătoria cunoașterii tale și a copilului tău.
Investitia ta: 70 lei (parinte+copil), 30 lei (pentru al doilea parinte)
(inclus: apa, ceai, biscuiti, voie buna 🙂
Durata atelier: 1 ora și jumătate
Varsta recomandata copil: 4-10 ani

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *